Terug Gelijk uw website aanmelden

Het Zoekmachine Garantie Plan

 

Wij helpen bedrijven al meer dan 10 jaar met het optimaliseren en aanmelden van hun websites. Vaak heeft een website tot doel om met organische resultaten te scoren bij de zoekmachines, zo hoog mogelijk. Ondertussen weten wij dus dat zoekmachine optimalisatie geen "natte vinger werk" is. Want door meer dan 10 jaar uitproberen weten wij ondertussen wat wel en wat niet werkt.

Google is niet ingewikkeld


De belangrijkste factoren om hoog te eindigen bij Google zijn geen geheim. Zo links naar uw site belangrijk, ouderdom van de website, het gebruik van keywords en andere meta-tags, relevante titels, juiste opbouw van tekst enzovoort. Op basis van resultaten is makkelijk een plan op te stellen voor verbeteringen. Dus een toppositie is inschatbaar.

Want uiteindelijk is Google voor 99% een computer-gestuurd systeem. Omdat het wiskunde is kan je zelf uitrekenen waar je site komt te staan. Dus met een beetje wiskunde (zogenaamde algoritmen), een klein beetje "human editing" en omdat wij dat nu na al die jaren al heel goed kunnen, geven we garantie. En doen we het verkeerd: geld terug. Betere garantie kunt u niet krijgen.

 

 

Lees er alles over op onze speciale Zoekmachine Garantie pagina  www.zoekmachinegarantie.be

© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 12-12-2019