Terug Gelijk uw website aanmelden
Metatags en FrançaisMetatags Nederlands

Welkom bij Meta-tags.be - de Officiële Metatags Site voor België

Waarom staat de één bovenaan en is de ander niet te vinden?


Zoekmachines of search-engines zijn steeds belangrijker geworden op internet. De getallen vliegen u om de oren. 80% van de internetters gebruikt een zoekmachine, ruim 61% zoekt meestal alleen via Google en bijna niemand kent uw domeinnaam maar weet wel wat u doet.

Verder komen er dagelijks nieuwe internet-technieken bij. Zoveel zelfs dat het bijna onmogelijk is geworden om alles bij te houden. Toch bestaan de meta-tags al langer dan vandaag.

Op het gebied van Search Engine Optimization (SEO) spelen de meta-tags nog steeds een belangrijke rol! Vooral de meta description is erg belangrijk want deze wordt weergegeven als de tekst bij de zoekresultaten. Zorg dus dat je meta-tags voor elke pagina uniek zijn en uitnodigd om op te klikken. Samen met een relevante html title tag vormen deze de paar regels tekst in een zoekmachine vermelding die de bezoeker moet overhalen.

Onderzoek heeft aangetoond dat slechts 20% van de web-pagina's zijn voorzien van die belangrijke meta-tags en ruim 80% van de internet sites ongeschikt is voor het aanmelden bij de zoekmachines. Onder meer meta-tags zorgen ervoor dat u bij zoekmachines te vinden bent... zo hoog mogelijk!meta-tags zal u bij diverse zoekmachines aanmelden want alleen google heeft geen nut! 

Bovenaan staan bij de zoekmachines ?

 

Maar ja, als u uw site niet optimaal heeft ingericht voor het aanmelden bij de zoekmachines en geen meta-tags gebruikt, hoe kunnen ze u dan ooit vinden in het internet-doolhof? Is uw website wel optimaal voor het aanmelden bij de zoekmachines? Het is tijd voor verandering!

Lees waarom u Meta-tags moet gebruikenLees waarom u Meta-tags moet gebruiken

Lees waarom u Meta-tags moet gebruiken
 
U maakt gebruik van onze meta-tags website conform onze algemene voorwaarden meta-tags.be/alv
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 12-12-2019