Terug Gelijk uw website aanmelden

Het Zoekmachine Optimalisatie 15 Stappenplan  -  Stap 3

 
Optimalisatie van het ontwerp

Stap 3


Het ontwerpen van een site is een vak apart. Wat wilt u overbrengen naar de klant? Hou in gedachte K.I.S. = Keep It Simple. U wilt informatie verschaffen dus zorg er voor dat er niet al te veel toeters en bellen op uw site staan. U wilt dat iedereen uw site kan bezoeken dus maak geen gebruik van exotische plug-ins en ondanks de opkomst van breedband, wees zuinig met het gebruik van flash, java en andere scripting.

Vergeet ook niet dat zoekmachines nog steeds normale tekst prefereren boven image-tags en flash inhoud. Zorg er ook voor dat iemand die vanuit een zoekmachine op uw site uitkomt direct de informatie kan vinden en ook verder kan navigeren over uw site. Frameset's zijn leuk maar binnen een frame uitkomen en vervolgens door een zogenaamd java-handigheidje de bezoeker weer naar de indexpagina brengen. Lijkt leuk maar dan heeft u eindelijk een bezoeker in uw digitale winkel, gooit u 'm terug naar de voordeur. Niet echt de bedoeling. Zorg ervoor dat uw site schoon blijft en uptodate. Kerstaanbieding 2007 kan echt niet meer....

 
Controleer uw broncode !

Niets is erger dan een website met typefouten in de bron. De telegraaf, cnn, omroep.nl, markplaats, dell, geen van allen lieten zij hun website bouwen door het bekende mannetje, neefje of vriendje. Gebruik dus een goede HTML validator of laat uw site bouwen door een professioneel bedrijf.

 

html validator - maak geen fouten in uw broncode  

 

Neem eens een voorbeeld aan Google: helder en kaal, dat is wat de internetters op prijs stellen.

Snelheid is belangrijk. Zorg er voor dat uw site in twee tot drie seconden in beeld staat. Wist u dat na 4 seconden 10% van de bezoekers afhaken en verder klikken? Trage sites hebben soms als oorzaak oude en trage servers. Het leek allemaal zo leuk en goedkoop, wederverkoper van een bedrijfje in Amerika, hosting voor weinig, het is toch allemaal het zelfde? Fout! Kies voor fatsoenlijke providers met kwaliteit. Als u door uw oude en trage provider 10% van uw klandizie mis loopt, wat bespaart u dan werkelijk? Die 10% maken echt het verschil.

 
lees verderGa verder met stap nummer 4 - de pagina's

 

Meta-tags - de belangrijkste zaken samengevat

       
SEO begint al bij het ontwerpen van uw website.
  1. Lees verder waarom meta-tags belangrijk zijn en wat zoekmachines er mee doen.
  2. Gebruik de meta-tags generator om juiste meta-tags te maken.
  3. Laat gratis uw website analyseren en krijg professioneel advies van onze experts.
  4. Zorg voor een goede aanmelding bij de zoekmachines en kies 1 van onze pakketten.
gratis uitproberen BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
Gratis uitproberen BE pakket EU pakket Wereld pakket
       
meta-tags seo, ontwerp optimalisatie Tags: seo, ontwerp, optimalisatie
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 10-12-2019