Terug Gelijk uw website aanmelden

Het Zoekmachine Optimalisatie 15 Stappenplan

 
Hoe beter te scoren - zoekmachine optimalisatie
 

Om een succesvolle website te bouwen en te beheren is het goed ook een planning op de lange termijn te hebben. Doordat vermeldingen bij de zoekmachines ook rijpen naarmate ze langer zijn opgenomen is het goed om uw pogingen voor een goede vermelding te bekijken over de periode van een jaar. Voor de structuur hebben wij dan ook een stappenplan gemaakt.

 

Stap 1

 
Voorbereiding voor de optimalisatie
 

Stap 1


Begin het voorbereidende werk door te bouwen aan de inhoud van uw website. Zoekmachines beoordelen uw site op inhoud dus zorg er voor dat u kwalitatieve pagina's maakt. De domeinnaam is vaak een van de eerste stappen voor het beginnen met een website. Gauw een logo er op, adres er bij en maar wachten. Zoekmachines zullen uw site nauwelijks waarderen. Een gemiddelde site heeft meer dan 25 pagina's met echte inhoud nodig. En deze pagina's moeten genoeg woorden bevatten (dus tellen !)

 
Ga verder met stap nummer 2 - de domeinnaam
 
 lees verder

 

Bestellen

De gratis website analyse bekeken en alle tips verwerkt? Staan de juiste meta-tags nu in uw website ? Meld u dan vandaag nog aan en kies uit 1 van de volgende pakketten:

gratis uitproberen BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 15-12-2019