Terug Gelijk uw website aanmelden

Meta-tags en een iWeb Website ( iWeb SEO )

 

Metatags worden door alle grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo gebruikt om alle informatie op uw website te vergaren.

De meta description tag is een korte omschrijving over de inhoud van uw pagina. Uw title tag moet, net als alle andere metatags, unieke informatie bevatten over iedere pagina van uw website. Maak een korte omschrijving en zet daarin wat bezoekers kunnen verwachten op deze web pagina. Zoekmachines zullen deze description tag net onder de title tag op hun resultaten pagina tonen.

De meta keyword tag wordt door sommige zoekmachines gebruikt om te bepalen welke steekwoorden belangrijk zijn zodat uw site verschijnt in de resultaten pagina. Plaats slechts een aantal, relevante steewoorden in dit veld. Vergeet niet dat de metatag keyword niet door alle grote zoekmachines gebruikt wordt voor directe resultaten. Als het bovenaan komen bij de zoekmachines net zo makkelijk ging door alleen maar een paar steekwoorden te plaatsen, zouden we allemaal met onze site bovenaan staan.

Voeg Meta-tags toe aan uw iWeb Website

 

Maak gebruik van de handige SEO tool voor uw iWeb website. U kunt deze iWeb Metatags tool onderaan deze pagina geheel gratis downloaden.

 

 Voeg Metatags toe aan uw iWeb Website

 

Vul de Title Tag in bij uw iWeb site

 

U kunt u Title Tag heel eenvoudig bewerken met de metatags SEO tool voor iWeb. De Title tag is de belangrijkste zoekmachine optimalisatie die u op uw pagina's kunt doen om beter te scoren bij de zoekmachines.

Verwerk 2 tot 3 belangrijke steekwoorden in uw title tag op iedere pagina van uw iWeb website. Zorg ervoor dat de title tags allemaal uniek zijn en duidelijk omschrijven wat zoekmachines en bezoekers op uw website kunnen vinden.

 

Vul de Title Tag in bij uw iWeb site

 

Maak gebruik van de handige SEO tool voor uw iWeb website. U kunt deze iWeb Metatags tool onderaan deze pagina geheel gratis downloaden.

Alternative Image Text

 

Zorg ervoor dat zoekmachines uw afbeeldingen kunnen "zien" door het gebruik van Alternative Image Text

Omdat zoekmachines de inhoud van bestanden met afbeeldingen die op uw website staan niet kunnen zien, hebben deze afbeeldingen geen toegevoegde waarde voor de zoekmachines. Maar HTML heeft er altijd voor gezorgd dat het mogelijk is om een korte tekst bij de afbeelding te plaatsen, eigenlijk een korte omschrijving wat het plaatje voorstelt. Zoekmachines kunnen dit kleine regeltje met tekst gebruiken om uw website beter te laten scoren in hun resultaten pagina.

Tevens wordt deze tekst nog belangrijker als u uw afbeeldingen bovenaan wilt laten positioneren bij zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo die ook een afbeelding zoekfunctie kennen.

Helaas was het nooit eerder mogelijk om in iWeb die korte tekst bij een afbeelding te plaatsen en dat zorgde ervoor dat het kan voorkomen dat uw site niet zo goed scoort zowel in de organische resultaten als bij de afbeeldingen van de zoekmachines. Echter, door de Metatags iWeb SEO tool te gebruiken kunt u nu eenvoudig die korte tekst bij alle afbeeldingen op uw website plaatsen.

 

Alternative Image Text

 

Voeg Google Analytics of Statscounter toe aan uw iweb

 

Het is bijzonder eenvoudig om onder andere Google Analytics en Statscounter op uw iWebwebsite toe te voegen.

Door het gebruik van de iWeb SEO tool kunt u snel en eenvoudig Google Analytics, Statscounter, Mint of iedere andere analytics code op uw iWeb website plaatsen. Door slechts de gegenereerde code van uw favoriete analytics programma te knippen en in uw iWeb SEO Tool te plakken zorgt de software voor de rest.

En, gezien het feit dat iWeb SEO Tool alle tags bewaart kunt u nadat u uw site heeft ge-update in iWeb, de analytics code opnieuw toevoegen door slechts op 1 knopje te klikken.  

 

 

voeg Google Analytics of Statscounter toe aan uw iweb

 

Download de gratis iWeb SEO Tool

 

U kunt deze Metatags SEO tool voor uw iWeb website geheel gratis downloaden.

Download de gratis iWeb SEO Tool

 

Klik op de link en start de download:

[ ragesw.com iweb-seo-tool download ]

 

 

Meta-tags en iWeb - de belangrijkste zaken samengevat

       
Vergroot uw vindbaarheid op Internet door de juiste metatags te gebruiken in uw iWeb Website. Download de gratis iWeb SEO Tool.
  1. Lees verder waarom meta-tags belangrijk zijn en wat zoekmachines er mee doen.
  2. Gebruik de meta-tags generator om juiste meta-tags te maken.
  3. Laat gratis uw website analyseren en krijg professioneel advies van onze experts.
  4. Zorg voor een goede aanmelding bij de zoekmachines en kies 1 van onze pakketten.
gratis uitproberen BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
Gratis uitproberen BE pakket EU pakket Wereld pakket
       
iweb, seo, meta-tags, tool, iWeb, website, download, downloaden, iwebtool  Tags: iweb, seo, meta-tags, tool, iWeb, website, download, downloaden, iwebtool
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 10-12-2019