Terug Gelijk uw website aanmelden

Dreamweaver en meta-tags

Dreamweaver is een zogenaamde What You See Is What You Get-editor. Je typt dus op je scherm in wat je straks ongeveer in je browser wilt zien. Het mooie van Dreamweaver is dat het erg simpel te hanteren is. Je hoeft dus echt niet veel verstand van webdesign te hebben om er prachtige websites mee te maken. Maar ook als je wel een echte kenner bent, biedt Dreamweaver erg veel voordelen. Uiteraard wil je je website die je gemaakt hebt met Dreamweaver voorzien van Meta-tags. Wij leggen je uit hoe dat moet.

Dreamweaver: Meta-tags met de Meta Generator Extension

 

Gebruik maken van de Dreamweaver Meta-tags Extensie is bijzonder makkelijk. De Meta Generator kunnen we downloaden bij adobe. Normaal gesproken was het alleen mogelijk om te proberen tags in het head gedeelte te plaatsen bij Dreamweaver maar dankzij deze extensie is het mogelijk om simpel 40 verschillende meta-tags in een keer te plaatsen en te beheren.

 

Stap 1. Met een nieuw document, klik op het Head Object in het Objects Palette.

Stap 2. Selecteer de Meta Generator button. Het is de blauwe knop die meestal links bovenin staat van de uw menu.


Stap 3. Klik op de knop en open het Meta Generator Window. Hier kunt u eenvoudig alle meta-tags beheren en aanpassen.

 

Stap 4. Vul alle meta-tags in. Door het handige menu kan dit haast niet missen. Is er een meta-tag niet helemaal duidelijk, klik dan op Command-Shift-F1 voor de hulp-pagina's.

De Meta Generator is een complete extension om meer dan 40 Meta-tags te creeren. Downloaden kan op de website van adobe: adobe exchange

Meta-tags - de belangrijkste zaken samengevat

       
Uiteraard mag u de meta-tags op alle pagina's plaatsen, dus niet alleen de eerste index. Zorg er wel voor dat iedere pagina zijn eigen relevante tags krijgt, met steekwoorden en begrippen die betrekking hebben op de inhoud. Het lijkt misschien veel werk om voor iedere pagina aparte meta-tags te verzinnen maar u zult zien dat het werkt. Maak er tijd voor, het levert bezoekers op!
  1. Lees verder waarom meta-tags belangrijk zijn en wat zoekmachines er mee doen.
  2. Gebruik de meta-tags generator om juiste meta-tags te maken.
  3. Laat gratis uw website analyseren en krijg professioneel advies van onze experts.
  4. Zorg voor een goede aanmelding bij de zoekmachines en kies 1 van onze pakketten.
gratis uitproberen BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
Gratis uitproberen BE pakket EU pakket Wereld pakket
       
seo meta-tags, sitebouw, tips, redirect  Tags: meta-tags, dreamweaver, adobe
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 10-12-2019