Terug Gelijk uw website aanmelden

Relaties en verbanden tussen de zoekmachines

 

Vaak krijgen wij de vraag of zoekmachines naar elkaar kijken voor resultaten en of er een verband is tussen de diverse zoekmachines. Dit verband is er zeker. Onderstaande grafiek geeft een overzicht van een aantal grote spelers. Uiteraard zijn er nog meer verbanden met nog meer zoekmachines maar zo krijgt u een goed beeld.

Alleen aanmelden bij zoekmachine Google heeft geen nut...


Er bestaan een hoop misverstanden over het aanmelden bij de zoekmachines. Daar komt bij dat het enkel en alleen aanmelden bij de bekende zoekmachines zoals Google eigenlijk geen nut heeft omdat Google weer kijkt bij andere zoekmachines om te zien hoe uw vermelding of ranking daar is. Metatags zal u helpen met het verbeteren van uw website (zoekmachine optimalisatie) en het op de juiste wijze aanmelden van uw website bij de zoekmachines. Wij zijn specialisten op dit gebied en geven u heldere uitleg.

Zo ziet u dus dat het nut heeft om u meer dan "alleen bij google" aan te melden! Uw wilt toch geen stuk van uw omzet mislopen? Een heleboel mensen gebruiken bijvoorbeeld MSN op hun PC en uiteraard starten zij een zoekopdracht via het MSN Live - zoekvenster.

Makelaars hebben er belang bij dat hun site spiderbaar is voor huizen-zoek-robots zoals Vlan en Zimmo. En aanbieders van financiele produkten willen de robot van een vergelijkings site graag op bezoek krijgen. Het is dan ook een verkeerde gedachte om te denken dat "iedereen via google zoekt". Denk maar eens na over uw eigen zoekgedrag. Mensen gebruiken meer dan alleen google en al is het maar 1 op de 25 die dit doet, dan heeft u dus een kans om zonder inspanning uw omzet met 4% te verhogen. Het werkelijk aantal ligt uiteraard nog veel hoger!

   
   

Geeft door
 
primaire zoekresultaten
Geeft door
 
secundaire zoekresultaten
Geeft door
 
directory resultaten
Geeft door
 
betaalde resultaten
 

Enkel en alleen aanmelden bij Google heeft dus eigenlijk geen nut want Google kijkt bij andere zoekmachines om te zien hoe uw ranking daar is. Meta-tags zal u helpen met het verbeteren van uw website en het aanmelden bij de zoekmachines. Aanmelden bij de zoekmachines is een belangrijk onderdeel van uw marketingmix en een perfecte aanvulling op traditionele folders, advertenties of een postbusmailing.

 
Lees wat u moet doen om te voorkomen dat het mis gaatLees wat u moet doen om te voorkomen dat het mis gaat  
   
zoekmachine, relaties, verbanden Tags: zoekmachine, relaties, verbanden  
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 10-12-2019