Terug Gelijk uw website aanmelden

Gratis Aanmelden bij de Zoekmachines

 

gratis aanmelden zoekmachinesJe wilt bij de zoekmachines staan maar je wilt liever eerst onze service en het meta-tags aanmeld-systeem gratis uitproberen? Dat kan!

Met de gratis aanmelding via Meta-tags kun je vrijblijvend kennismaken met onze perfecte service. Je kunt ervaren hoe gemakkelijk het uitgebreide meta-tags klanten-systeem werkt.

 

De gratis aanmelding verzorgen wij bij 3 zoekmachines:

  1. Scrub The Web
  2. Infotiger
  3. Kel

 

   

Registreren

   

Om kennis te maken met onze gratis metatags service hoef je je alleen maar te registreren en de domeinnaam van jouw website op te geven. De service is helemaal gratis zonder enige verplichtingen.

Dus klik hier je te registreren.
    Dat is stap 1 om je website gratis aan te melden bij de zoekmachines.

Eerst gratis uitproberen ?

 
 

Google, Yahoo, Bing en bijvoorbeeld Digger?

 

Wilt u uw website aanmelden bij meer dan drie zoekmachines? Kies dan voor een betaalde aanmelding en kies uit het Belgische, het Europa of het Wereld-pakket.

 
BE pakket voor 49 euro EU pakket voor 79 euro Wereld pakket voor 99,= euro
 

Als je gebruik maakt van de betaalde service geven wij je site op bij veel meer zoekmachines en krijg je gelijk professionele begeleiding van de Meta-tags SEO specialisten (Search Engine Optimization). Wij controleren de meta-tags, titel, steekwoorden (meta keywords tag), begrippen en omschrijvingen (meta description tag) en geven gratis advies hoe je jouw website kunt verbeteren.

 
bestel direct
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 12-12-2019