Terug Gelijk uw website aanmelden

Uitleg over Online Directory's

 

Net zoals zoekmachines zijn er honderden online directory's. Sommige zijn algemeen, een aantal is bijzonder specifiek en er zijn ook directory's die verbonden zijn aan een bepaalde bedrijfstak. Wilt u een vermelding bij een online directory let dan goed op dat deze relevant is.

Enkele bekende directory's op het internet zijn:

  • Yahoo Directory (dir.yahoo.com) De directory van Yahoo is misschien wel 1 van de oudste online directory's. Alleen als u opzoek gaat naar deze directory dan komt u uit op de normale zoekpagina van Yahoo. Dat komt omdat Yahoo enkele jaren geleden haar opzet heeft aangepast. Er is nog steeds een verband tussen deze directory en uw Yahoo ranking.
  • GoGuides.org (goguides.org) Het doel van GoGuides is om totaal SpamVrij te zijn. Is uw site relevant dan is het aanmelden ook zeker de moeite waard.
  • Open Directory Project (dmoz.org) Dit Open Project is 1 van de meest geaccepteerde basis directory's van het internet. Duizenden vrijwilligers werken aan dit project en beoordelen nieuwe vermeldingen. Doordat het project ook Open-Source is gebruiken veel secundaire directory's ODP als basis.
  • Google Directory (directory.google.com) Ook deze directory leunt op ODP in combinatie met Googles zoektechniek.
  • Search Sight (searchsigh.com) Op dit moment nog een vrij onbekende speler maar wel een hard groeiende directory.

 

Online directory's -  de belangrijkste zaken samengevat

       
Doordat er diverse relaties en verbanden zijn tussen directory's en zoekmachines is het aanmelden zonder meer de moeite waard.
  1. Lees verder waarom meta-tags belangrijk zijn en wat zoekmachines er mee doen.
  2. Gebruik de meta-tags generator om juiste meta-tags te maken.
  3. Laat gratis uw website analyseren en krijg professioneel advies van onze experts.
  4. Zorg voor een goede aanmelding bij de zoekmachines en kies 1 van onze pakketten.
       
gratis uitproberen aanmelden zoekmachines BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
gratis uitproberen BE pakket Europa pakket Wereld Pakket
       
directorys, directory, dir.yahoo, goguides, dmoz, searchsight, googleTags: directorys, directory, dir.yahoo, goguides, dmoz, searchsight, google
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 22-11-2019