Terug Gelijk uw website aanmelden
meta-tags aanmelden zoekmachines

Meta-tags Analyse & Controle van uw Meta-tags


De Meta-tags Robot (metaspider) heeft uw site doorzocht en hierbij onze gratis analyse en aanbevelingen. Hoewel de Meta-tags Analyse met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en Meta-tags streeft naar de grootste mate van volledigheid in het verschaffen van informatie, is de Meta-tags Analyse uitsluitend bedoeld als serviceverlening en heeft de uitleg en het advies een algemeen karakter waaraan u dan ook geen rechten kunt ontlenen.

Gebruik onze handige wizard om de juiste Meta-tags te maken.

Bestellen

De gratis Meta-tags website analyse hieronder helemaal bekeken en alle tips verwerkt? Staan de juiste Meta-tags nu in uw website ? Meld u dan vandaag nog aan en kies uit 1 van de volgende pakketten:

gratis 
uitproberen BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
Gratis Uitproberen BE Pakket EU Pakket Wereld pakket

Webserver Status


Als eerste controleren wij de status van de webserver van uw hosting provider. Het is belangrijk dat uw website altijd beschikbaar is en uw webpagina op een server staat met uptodate software.
Status: 200 OK
Web Server: Apache
Inhoud Type: text/html; charset=UTF-8
Charset: UTF-8

Metatags controle voor: http://www.meta-tags.be


Als tweede controleren wij of er metatags staan in uw broncode. We onderzoeken of er metatags staan, welke metatags er staan, hoe lang deze zijn en welke karakters ze bevatten.
MetatagsLengteKarakters
Titel: 8No Title

Metatags Adviezen


Na bestudering van uw metatags komen wij tot de volgende adviezen:
Titel: De titel bevat GEEN fouten.
Deze titel bevat 8 karakters.

De kwaliteit van de titel is perfect.
De titel relevantie met de inhoud is 100%. Relevant wil zeggen dat de woorden die u gebruikt heeft in de titel ook in de pagina gebruikt worden.

Omschrijving: Geen description metatag gevonden.
De description metatag wordt door alle zoekmachines gebruikt, voeg deze dan ook nu toe. Lees hier wat de description tag betekent en gebruik onze handige wizard om de juiste metatags te maken.
Steekwoorden: Geen Keywords Metatag gevonden.
De steekworden in uw metatags worden meegewogen door alle zoekmachines. Lees hier wat de keyword tag betekent en gebruik onze handige wizard om de juiste metatags te maken.
Robots: Geen robots metatag gevonden.
Deze metatag bepaalt of de zoekmachine uw site kan en mag doorzoeken. Gebruik de wizard om de juiste robots metatag te maken.
Auteur: Geen Author Metatag gevonden.
Deze metatag geeft aan wie de maker van de website is of de naam van het bedrijf.

Algemene controle van uw website

Waarschuwing! Uw website bevat steekwoorden die op een zwarte lijst staan.
Dit zijn de woorden: 'search engine'.
Deze pagina bevat veel URLs.
De gecontroleerde pagina bevat 199 URLs. Een aantal zoekmachines heeft moeite met meer dan 100 urls op 1 pagina en zal dus na de eerste 100 URLs stoppen met de overige URLs indexeren.
De grootte van uw webpagina is goed. Zie ook onze woordteller.
Deze pagina bevat 28270 bytes.

Laad-tijd van de pagina is goed.
De pagina is geladen in 6 seconds.


Hoe komt uw website ongeveer bij de zoekmachines te staan?


Hieronder staat een weergave van een vermelding bij de zoekmachines. Als u er nu zelf naar kijkt, zou u dan deze vermelding aanklikken? Is de vermelding pakkend en wervend? Nodigt deze vermelding u uit om 'm aan te klikken? Verplaats u in de schoenen van de bezoeker. Dat kunnen wij namelijk niet automatisch analyseren, daar moet u zelf een inschatting van maken.

No Title

http://www.meta-tags.be


Deze pagina opnieuw analyseren? Klik hier!

Een nieuwe Metatags Analyse? Begin opnieuw.Bestellen

De gratis website analyse bekeken en alle tips verwerkt? Staan de juiste Meta-tags nu in uw website ? Meld u dan vandaag nog aan en kies uit 1 van de volgende pakketten:

gratis 
uitproberen BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
Gratis Uitproberen BE Pakket EU Pakket Wereld pakket

meta-tags, analyse, rapportage Tags: meta-tags, analyse, rapportage
Part of the MetaTags Company BV