Terug Gelijk uw website aanmelden

Heeft u al een Meta-Domein ?

 

Zoekmachines kijken naar uw meta-tags, uw titel, de inhoud van uw pagina en.... uw domeinnaam.

Daarom zal een domeinnaam voorzien van 'steekwoorden' beter scoren. Dus www.bakkerij-verschure.be scoort beter dan www.verschure.bel met bakker in de meta-tags. Dus is een domeinnaam met daarin de woorden  www.bakkerij-luxe-gebak-bruidstaarten-verschure.be nog veel beter.

Of bent u Frima Mertens en verkoopt u plafondplaten? Dan is plafond-platen-mertens.be misschien een mooie oplossing voor u.

 

Oplossing

 

Speciaal daarvoor kunt u gebruik maken van een meta-domein. Een Meta-Domein mag dus een stuk langer zijn dan een 'normaal' domein. Zo'n naam mag maximaal 59 karakters lang zijn bijvoorbeeld:

http://www.aanmelden-zoekmachines-zoekmotoren-meta-tags.be

Een meta-domein is niet de 'gouden oplossing' om bij de zoekmachines bovenaan te komen. Bovenaan staan is ook afhankelijk van het juiste gebruik van onder meer uw meta-tags, inhoud en opbouw van de site, het aantal links naar uw site, bijvoorbeeld een GoogleAds campagne en natuurlijk uw domeinnaam.

Meer weten of wilt u advies over het juist gebruik van domeinnamen met steekwoorden, neem dan gerust contact met ons op !

 

 

diverse logos

Bestellen


Het stappenplan bekeken en alle tips verwerkt? Staan de juiste meta-tags nu in uw website ? Meld u dan vandaag nog aan en kies uit 1 van de volgende pakketten:

       
gratis uitproberen BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
Gratis Uitproberen BE Pakket EU Pakket Wereld Pakket
       
Tags: meta, name, meta-domein, meta-tags Tags: meta, name, meta-domein, meta-tags
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 12-12-2019