Terug Gelijk uw website aanmelden

De Originele Meta-tags Generator ( meta-tags wizard )

 

Op zich is het niet moeilijk om meta-tags te maken maar om het u nu helemaal makkelijk te maken hebben wij op deze pagina een gratis meta-tags wizard staan. Door alle velden in te vullen maakt de meta-tags wizard voor u in 1 keer de juiste meta-tags aan. Dus maak dan gebruik van onze handige online meta-tags generator, gebruik de wizard en "Knip & Plak" de meta-tags snel en simpel in de broncode van uw website. Daarna kunt u uw website gratis laten analyseren.

LET OP: plaats op iedere pagina unieke meta-tags, dus niet steeds dezelfde. U kunt de Meta-tags Generator onbeperkt gebruiken. Zorg voor relevante meta-tags per pagina. Dit is even een secuur werkje maar u heeft er veel plezier van om alle pagina's te optimaliseren voor de zoekmachines!

Titel (de title metatag)

Bedenk een pakkende titel voor uw website. Dit is de eerste (meestal aanklikbare) regel die u ziet bij een zoekmachine vermelding. Het beste is om de titel niet langer te maken dan 100 karakters.


 

Omschrijving (de description meta-tag)

Geef in maximaal 200 karakters een omschrijving van uw website. Dit is straks de tekst die u ziet te staan bij de zoekmachines. Maak voor iedere pagina een andere omschrijving.


 

Steekwoorden (de keywords meta-tag)

Geef hier 20 steekwoorden (keywords) op. Scheid de steekwoorden van elkaar met een komma en een spatie, herhaal maximaal 2 keer een woord en gebruik maximaal 1000 karakters.


 

ROBOT-aanwijzing (optioneel)

De ROBOT aanwijzing bevat instructies voor de zoek-robots (spiders) waarmee aangegeven wordt hoe een site geindexeerd dient te worden.
Activeren  

REVISIT-aanwijzing (optioneel)

De REVISIT aanwijzing bevat instructies voor de zoek-robots (spiders) waarmee aangegeven wordt wanneer een zoek-robot terug moet komen.
Activeren  

Aanvullende omschrijving

Geef de 3 belangrijkste steekwoorden, met een komma gescheiden.
Activeren  

Meta-tags Genereren

Als u alle velden naar wens heeft ingevuld, klik dan op 'MetaTags Genereren'.

Alstublieft, Uw Meta-tags

Als u alle velden naar wens heeft ingevuld, klik dan op 'Meta-Tags Genereren'.

Kopieer deze tekst uit de generator hieronder van de Metatags Wizard naar het HEAD-gedeelte in uw pagina(s) (Markeer de gehele tekst uit de meta-tags generator, kopieer het door middel van Ctrl-C en plak het met Ctrl-V op de juiste plaats in uw pagina's)

 

Heeft u relevantie en duidelijke Meta-tags gemaakt ? Paats dan uw metatags sowieso in uw eerste pagina. Deze heet meestal 'index.html', 'index.htm', 'default.html', 'default.htm' of index.php.

Uiteraard mag u de meta-tags op alle pagina's plaatsen, dus niet alleen de eerste index. Zorg er wel voor dat iedere pagina zijn eigen relevante tags krijgt, met steekwoorden en begrippen die betrekking hebben op de inhoud. Het lijkt misschien veel werk om voor iedere pagina aparte meta-tags te verzinnen maar u zult zien dat het werkt. Het beste is om unieke en relevante meta-tags te maken voor iedere pagina van uw website.

Waar is het head-gedeelte ?

 

Het head-gedeelte staat bovenaan in de broncode en ziet er ongeveer zo uit:

<html>
 <head>
  <title>uw nieuwe titel</title>
  <meta name="keywords" content="woord, steekwoord, nogeenwoord, enzovoort">
  <meta name="description" content="een pakkende en wervende zin">

 </head>

Het kan zijn dat er al wat staat op deze plaats bijvoorbeeld een verwijzing naar een stylesheet of andere programma-code. Voeg in dat geval de metatags toe. LET OP: voorkom dubbele meta-tags dus zorg er voor dat alles er maar 1 keer staat tussen het <head> en </head> gedeelte.

HTML en XHTML


Volgens de regels van HTML sluit u een regel af met de code ">
Voor XHTML is echter een andere schrijfwijze van toepassing, en dat is met een " /> op het einde.
 

HTML  ">

XHTML " />

Doordat veel browsers dit niet goed kunnen interpreteren, zelfs met een duidelijke HMTL 4.01 DOCTYPE, kunt u het beste het gebruik van de " /> zo veel mogelijk vermijden en uitsluitend toepassen in XHTML.

Uiteraard mag u de metatags op alle pagina's plaatsen, dus niet alleen de eerste index. Zorg er wel voor dat iedere pagina zijn eigen relevante tags krijgt, met steekwoorden en begrippen die betrekking hebben op de inhoud. Het lijkt misschien veel werk om voor iedere pagina aparte metatags te verzinnen maar u zult zien dat het werkt.

Controle en Analyse

 

Zeker weten of alle meta-tags goed in uw website staan? Doe dan een gratis Meta-tags Analyse.

 

Bestellen

De gratis meta-tags generator gebruikt en alle tips verwerkt? Staan de juiste meta-tags nu in uw website? Meld u dan vandaag nog aan en kies uit 1 van de volgende pakketten:
gratis uitproberen BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
Gratis Uitproberen BE Pakket EU Pakket Wereld pakket
meta-tags, generator, seo, generator,  wizard, meta tag builder Tags: meta-tags, generator, seo, generator, wizard, meta tag builder
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 12-12-2019