Terug Gelijk uw website aanmelden

Betekenis van de meta name="verify-v1"De invloed van de meta-tags format detection is geen

 

Omdat privacy belangrijk is voor Google, wil Google zeker weten dat u de eigenaar bent van een website voordat ze bepaalde informatie over een site laten zien of de mogelijkheid geven om de diverse Google hulpprogramma's te gebruiken.

Deze verificatie heeft geen invloed op uw vermelding bij Google, uw PageRank en verbetert de prestaties van uw site niet in de zoekresultaten van Google.

Google heeft verschillende manieren bedacht waarmee u kunt verifiëren dat u de eigenaar van een site bent.

Zo kunt u bijvoorbeeld:

 • Een meta-tag aan uw startpagina toevoegen (waarmee u bewijst dat u toegang heeft tot de bronbestanden). Als u deze methode wilt gebruiken, moet u de HTML-code van de pagina's op uw site kunnen bewerken. een voorbeeld van zo'n meta-tag staat hieronder beschreven:

  <meta name="verify-v1" content="AsRLsuyioOq9Pwcnm">
   
 • Een HTML-bestand met een door u opgegeven naam uploaden naar uw server. Als u deze methode wilt gebruiken, moet u nieuwe bestanden naar uw server kunnen uploaden.
 • Een DNS-record in TXT-indeling toevoegen. Als u deze methode wilt gebruiken, moet u zich kunnen aanmelden bij uw domeinhost of hostingprovider en een nieuw DNS-record toevoegen.
 • De Google Analytics-code toevoegen die u gebruikt om gegevens van uw site bij te houden. Als u deze optie wilt gebruiken, moet u als beheerder aan het Google Analytics-account zijn toegevoegd en moet de trackingcode het nieuwe asynchrone codefragment bevatten.

Dit alles is in te stellen in het Google webmasters hulp-programma.

 

 

Google <meta name="verify" -  de belangrijkste zaken samengevat

       
Om Google te laten weten dat u echt de eigenaar bent van een website kunt u de meta name="verify-v1" tag toevoegen aan de broncode van uw website. Dit is 1 van de mogelijkheden.
 1. Lees verder waarom meta-tags belangrijk zijn en wat zoekmachines er mee doen.
 2. Gebruik de meta-tags generator om juiste meta-tags te maken.
 3. Laat gratis uw website analyseren en krijg professioneel advies van onze experts.
 4. Zorg voor een goede aanmelding bij de zoekmachines en kies 1 van onze pakketten.
       
gratis uitproberen aanmelden zoekmachines BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
gratis uitproberen BE pakket Europa pakket Wereld Pakket
       
meta, name, Google, meta name, verify-v1,, meta-tag Tags: meta, name, Google, meta name, verify-v1, meta-tag
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 12-12-2019