Terug Gelijk uw website aanmelden

Hoe maak je nou Meta-tags en hoe moet je ze toevoegen

 

Veel zoeksystemen en zoekmachines werken met lijsten van resultaten die alfabetisch op de titel gesorteerd worden. ALS u dus bovenaan een lijst of index genoemd wilt worden (aantrekkelijk toch..) maak dan een titel die met de letters A,B of C begint. Gebruik wel een omschrijving die LOGISCH is, want anders zal de systeemoperator (die deze truc ook kent!) de benaming aanpassen.

FOUT:  AAAAA Schoonmaak

GOED: Aanmeren bij ons restaurant aan de waterkant

Meta-tags maken


Gebruik beslist geen benaming "homepage" en "Welkom" want daar wordt door niemand op gezocht!

U heeft bij een bezoeker, die een zoekopdracht heeft gegeven slechts een halve seconde om diens aandacht te trekken..! "Andere toepassingen van skeletbouw" geeft attentie (begint met A) "Altijd de laatste snufjes op TV gebied" of bijvoorbeel "Alles wat u over serviesgoed wilt weten!"

Een bezoeker beslist vaak on- en onderbewust wat hij of zij aanklikt. In een fractie van een seconde. En zeg nou zelf, klikt u dan op de eerste of op de tweede titel?

Homepage

Altijd het nieuwste model op voorraad bij Jansen

  kladblok metatags
     

TIP:


Wanneer u meerdere pagina's heeft, zult u een overzichtspagina moeten hebben, die meer etalage is van uw bedrijf, dan dat deze informatie geeft. Een aantal zoeksystemen brengt na registratie zelf een bezoek aan uw site of pagina's en maakt van de gevonden inhoud zelf een zoekregister aan. Dit heet ook wel het spideren van een sitemap.

Sitemap = 1 pagina die linkt naar alle pagina's

Spideren = bezoek van de zoekmachine robot.
 
Op zo'n overzichtspagina staan eigenlijk geen gegevens waarop u trefkansen kunt verwachten maar is meer een sitemap die er voor zorgt dat alle pagina's te vinden zijn. Noteer in dat geval een andere pagina (bijvoorbeeld een indexverdeling naar artikelgroepen of de pagina met uw bedrijfsgegevens). De trefkans is dan gelijk signifikant verbeterd, u heeft er tientallen "kansen" bijgekregen.
     
Lees verder op de volgende pagina >>
lees verder

 

© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 22-11-2019