Terug Gelijk uw website aanmelden

Gezien op TV RTL 4  Herman Den Blijker Herrie In Het Hotel Casa Del Mundo

Herman den Blijker dossier Herrie in het Hotel Casa Del Mundo Tibi Spanje

Herman den Blijker Herrie in het hotel RTLDossier:

Herrie in het Hotel Casa Del Mundo

Casa Del Mundo in Spanje was totaal onvindbaar. Een redirect domein en een website helemaal in flash zorgde er voor dat niemand de informatie kon vinden bij de zoekmachines. Dus belde de heer Reimers ons op ( van het RTL televisie programma "Herrie in het hotel" met topkok Herman den Blijker ) om te kijken of we binnen 2 dagen wat konden veranderen.

Het probleem:

De website was ongeschikt voor de zoekmachines. En vanwege de korte tijd die we beschikbaar hadden was er maar 1 oplossing en dat was het inzetten van Adwords en daarna de website aanpassen.

Daarna was er tijd om de redirect aan te passen, de DNS te wijzigen en nieuwe pagina's te laten maken in Spanje bij de lokale sitebouwer. De knop om te reserveren werkte niet en een zogenaamde 404-fout afvanging was niet aanwezig.

Het doel:

Meer bezoekers op de website zal gaan leiden tot meer bezoekers in het Hotel Casa Del Mundo. Want met de unieke pipo-wagens en de culinaire tips van Herman den Blijker is deze finca een perfecte vakantie bestemming.

De oplossing voor Casa Del Mundo

Een instant-resultaat aktie voor Casa Del Mundo van Jos Heijs en Beppie Kokx was als eerste het opstarten van een nieuwe Adwords campagne. Hiermee koop je als het ware een plek in de zoekmachine Google. Wij zijn officieel erkend Google partner dus we konden dit gelukkig supersnel voor elkaar krijgen.

Ten tweede hebben we de site bouwer van Casa Del Mundo uit Tibi (Alicante) heel veel tips gegeven om te verwerken in de website. Het zogenaamde optimaliseren van de broncode. Ook is er nu 1 duidelijke domeinnaam voor al het briefpapier en persberichten.

Het resultaat

Samengevat was dit een veel voorkomend probleem. Er is een website gemaakt (vaak door een  bekende of een familielid) maar er is nooit over nagedacht dat iemand de website moet kunnen vinden. En daar draait het om: waarom staat de één bovenaan en is de ander niet te vinden...

Een jaar later

Ondertussen is Casa del Mundo een restaurant geworden. Casa del Mundo serveert smaakvolle wereldgerechten. U zult zich als gast van Casa del Mundo op een culinaire wereldreis wanen. www.casadelmundo.nl

Aanmelden bij de zoekmachines

 

En uiteraard zijn we een handmatige aanmelding gestart bij de zoekmachines in onder andere Nederland en Spanje, het Metatags Wereld Pakket.

  • Wilt u de RTL4 uitzending terug zien?  Klik hier
  • Wilt u ook een Google Campagne? Klik hier
  • Wilt u een betaalde aanmelding bij de zoekmachines, klik dan hier

 

Wilt u ook online scoren ? Start dan nu uw aanmelding bij de zoekmachines en ontvang een gratis website analyse met tips om uw website direct te verbeteren !

 

aanmelden bij de zoekmachines via metatags

herman den blijker, op de brusse, metatags, herrie gezocht, website, optimalisatie Tags: herman den blijker, Casa Del Mundo, metatags, herrie in het hotel, website, optimalisatie

© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 15-12-2019