Terug Gelijk uw website aanmelden

Hoe gebruik je de Google "news_keywords"  ( meta name news keywords tag )


Wat is de invloed van deze meta name news keywords metatag?

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw site wordt weergegeven voor bepaalde zoekopdrachten van gebruikers, is ervoor te zorgen dat in uw artikel de woorden, namen en cijfers die cruciaal zijn voor een bepaald nieuwsbericht op natuurlijke wijze voorkomen. Wanneer u een site met veel informatie maakt die uw onderwerp duidelijk en nauwkeurig beschrijft, vergroot u de kans dat de site wordt weergegeven in de zoekresultaten voor relevante zoekopdrachten.

De Google crawler maakt ook gebruik van een specifieke Google-metatag om te kunnen bepalen hoe uw inhoud het beste kan worden geclassificeerd. Als u de metatag news_keywords implementeert, kunt u opgeven welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor uw artikelen. In een artikel over het WK kunt u bijvoorbeeld de volgende code toevoegen om Google Nieuws meer informatie te geven over de aard van uw inhoud:

<meta name="news_keywords" content="WK, Brazilië 2014, Spanje vs Nederland">

U kunt zoekwoorden ook gebruiken om onderscheid te maken tussen gerelateerde termen. Als deze specifieke uitgever wil aangeven dat dit artikel over het WK voetbal gaat en niet over het WK rugby, kan de uitgever de volgende code opgeven:

<meta name="news_keywords" content="WK, Brazilië 2014, Spanje vs Nederland, voetbal">

Gebruik een komma om meerdere woordgroepen of groepen zoekwoorden van elkaar te scheiden. (Komma's zijn de enige interpunctie die u in dit veld kunt gebruiken.) U kunt maximaal tien woordgroepen toevoegen per artikel, en aan alle zoekwoorden wordt dezelfde waarde toegekend. Zo is het eerste zoekwoord niet belangrijker dan het tiende zoekwoord.

Houd er rekening mee dat Google naast de prominentie van bepaalde zoekwoorden ook een aantal signalen gebruiken om de van artikelen te bepalen.

meta-tags - Waar te plaatsen ?

 

meta-tags WizardUiteraard mag u de meta-tags op alle pagina's plaatsen, dus niet alleen de eerste index. Zorg er wel voor dat iedere pagina zijn eigen relevante title tags krijgt, met steekwoorden en begrippen die betrekking hebben op de inhoud. Het lijkt misschien veel werk om voor iedere pagina een aparte titel te verzinnen maar u zult zien dat het werkt.

Of gebruik de meta-tags Wizard om juiste meta-tags te maken.

<meta name="keywords" -  de belangrijkste zaken samengevat

       
De meta-tags keywords gebruikt u om 20 relevante steekwoorden, trefwoorden of zoekwoorden te benadrukken. En vergeet niet ze door komma en spatie te scheiden. Uiteraard kunt u zelf deze keywords in website zetten. Zet op iedere pagina relevante meta keyword tags.
  1. Lees verder waarom meta-tags belangrijk zijn en wat zoekmachines er mee doen.
  2. Gebruik de meta-tags generator om juiste meta-tags te maken.
  3. Laat gratis uw website analyseren en krijg professioneel advies van onze experts.
  4. Zorg voor een goede aanmelding bij de zoekmachines en kies 1 van onze pakketten.

 meta-tags Aanmelden Zoekmachines Service

Gratis aanmelden bij 3 zoekmachines Gratis aanmelden bij 3 zoekmachines NL pakket voor 49 euro aanmelden zoekmachines bestellen BE pakket voor 49 euro aanmelden zoekmachines bestellen EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines bestellen Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines bestellen
Gratis Aanmelden bij 3 Zoekmachines BE Pakket
Bestellen
Europa Pakket Bestellen Wereld Pakket Bestellen
           
 Directe link naar http://www.meta-name-keywords.be META NAME = KEYWORD | meta name keyword trefwoorden Tags: meta, name, google, keywords, news_keywords, zoekwoorden, aanmelden trefwoorden zoekmachines

 

Gratis hulp? Klik hier om met een medewerker van Metatags te chatten.

 

© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 08-12-2019