Terug Gelijk uw website aanmelden

RTL4 TV - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht en Herrie in het hotel

     

In het razend populaire TV-programma "Herrie in het Hotel" helpen TV-kok Herman den Blijker en dhr. Reimers al jaren noodlijdende hotels in binnen- en buitenland uit de penarie. Ook helpt Herman restaurants in Nederland in de serie "Herrie gezocht"

Soms zijn er problemen met de keuken, soms zijn de kamers niet zoals je zou verwachten. En ook is regelmatig de website van het hotel niet op orde.

Dan is het tijd voor Herman om direct de hulp in te roepen van de experts bij Metatags.

  herrie in het hotel dossiers - metatags helpt Herman den Blijker en dhr. Reimers

Het is vanwege de enorme korte tijd (meestal een paar dagen) een enorme klus om zo snel mogelijk resultaat te boeken. Maar tot nu toe is het ons toch iedere keer gelukt om de klus te klaren.

Bekijk hieronder de verschillende Herrie dossiers. Ieder hotel of restaurant had zo zijn eigen unieke uitdaging of probleem. Ook hebben we van ieder dossier een item "een half jaar later" want wat doen de eigenaren van een hotel of restaurant nu met al die hulp die hun in korte tijd geboden is? Soms zorgt alle "herrie" voor een doorbraak bij de noodlijdende hotels en restaurants. Ze blijven dan succes boeken dankzij alle hulp. En soms vallen mensen helaas terug in oude gewoontes of moeten ze toch noodgedwongen de deuren sluiten....

  

Landhuis Girtenmühle  

Dossier: Landhuis Hotel Girtenmühle

Er was drie jaar geleden een begin gemaakt met de website maar eigenlijk was deze nooit afgemaakt. Heel veel pagina's hadden oude informatie, verkeerde teksten of Duitse woorden waar het Nederlands moest zijn en Nederlandse woorden op Duitse pagina's.

Lees het dossier en bekijk de aflevering

     
puerto el peral  

Dossier: Puerto el Peral

Wil je als hotel in Spanje Nederlandse bezoekers krijgen via de zoekmachines, dan moet je een Nederlandse website hebben, met Nederlandse teksten, Nederlandstalige titels, omschrijvingen en een eigen .nl domeinnaam.

Lees het dossier en bekijk de aflevering

     
 

Dossier: Hotel Savisalo

Na een inventarisatie van dhr. Reimers bleek al snel dat er naar verhouding bijzonder weinig gasten uit Nederland kwamen. Ook via internet bleef het stil. Dus belde dhr. Reimers ons om eens te onderzoeken wat er mis was.

Lees het dossier en bekijk de aflevering

     
   

Dossier: Moulin de L'Achat

Herman belde Metatags.nl vrijdagmiddag. "Kunnen jullie even de hele website van Hanneke en Jur Timmermans van Moulin de L'Achat opnieuw maken, alle belangrijke arrangementen er op zetten en ohja, het moet maandag klaar zijn".

Lees het dossier en bekijk de aflevering

     
 

Dossier: Herang Tunet

De heer Reimers belooft: "Binnen 3 dagen bovenaan bij de zoekmachines en 500 hits per dag er bij." En wij hielpen om dit waar te maken.

Lees het dossier en bekijk de aflevering

     
 

Dossier: Kokerij Op de Brusse

De website was gemaakt door een kennis en er zat totaal geen flow in de site. Een paar losse pagina's en nergens een telefoonnummer of contact gegevens te vinden. Uiteraard waren ze bij de zoekmachines al helemaal niet te vinden.

Lees het dossier en bekijk de aflevering

     
 

Dossier: Casa del Mundo

Casa Del Mundo in Spanje was totaal onvindbaar. Een redirect domein en een website helemaal in flash zorgde er voor dat niemand de informatie kon vinden bij de zoekmachines. Dus belde de heer Reimers ons op om te kijken of we binnen 2 dagen wat konden veranderen.

Lees het dossier en bekijk de aflevering

     

Ook uw website aanmelden bij de zoekmachines

 

Wilt u als net als bovenstaande hotels en restaurants bezoekers krijgen via de
zoekmachines klik dan hier

aanmelden bij de zoekmachines via metatags

herman den blijker, op de brusse, metatags, herrie gezocht, website, optimalisatie Tags: herman den blijker, herrie in de keuken, herrie gezocht, rtl4, metatags, herrie in het hotel, website, optimalisatie
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 22-11-2019