Terug Gelijk uw website aanmelden

Bing Ontwikkelingen

 

Bing is ontworpen om de voordelen van de bekende zoekmachines zoals Google en Yahoo uit te bouwen.
De 4 belangrijkste items waar Bing de focus op heeft zijn:

    * Het maken van een aankoop
    * Het plannen van een reis
    * Gezondheid
    * Het vinden van een lokaal bedrijf

Verder zal Bing gaan uitbreiden met zogenaamde gecategoriseerde resultaten. De resultaten zullen dan op de eerste pagina van een zoekopdracht worden onder verdeeld in categorieën, dus als je bijvoorbeeld zoekt naar Audi Cabrio, dan zulllen de resultaten 6 tot en met 8 beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld dealers en 9 tot en met 12 voor de gebruikte Audi Cabrio aangeboden door een autoverkoper.

Naast de zoekresultaten krijgt de gebruiker extra content te zien als ze met de muis erover heen gaat. Dit heet de Bing Document Preview.

Als Bing het beste resultaat toont, dan wordt er extra informatie worden getoond, zoals telefoonnummers, links naar pagina's in de site. Het zijn natuurlijk wel vaak de sites waar het meest naar wordt gezocht.

Volgens de PDF over zoekmachine optimalisatie ( gratis downloaden ) van Bing zorgt 21% van de websites voor lege resultaten in hun zoekresultaten, omdat er flash gebruikt wordt. Ze hebben door middel van de beschrijving van andere websites over de betreffende site, de informatie van de inkomende links en anchor teksten 1/3 kunnen oplossen.

Verder gaan in de toekomst lokale resultaten heel zwaar wegen bij Bing. Tevens is de zoekmachine Ciao van Bing gemigreerd naar het nieuwe platform  Bing Shopping.

Bing maakt ook gebruik van uw SiteMap. Hoe u een sitemap kunt maken staat beschreven op www.xml-sitemaps.be

 

Waar te plaatsen ?

 

Uiteraard mag u de meta-tags op alle pagina's plaatsen, dus niet alleen de eerste index. Zorg er wel voor dat iedere pagina zijn eigen relevante tags krijgt, met steekwoorden en begrippen die betrekking hebben op de inhoud. Het lijkt misschien veel werk om voor iedere pagina aparte meta-tags te verzinnen maar u zult zien dat het werkt.

Hoe lang het vervolgens duurt voordat Bing de informatie die staat in de meta-tags overneemt is moeilijk te zeggen Bing.  spidert je website sneller naarmate je website actueel is, vaak nieuwe informatie heeft, nieuwe pagina en ook inkomende links hier naar toe tellen weer mee. Er zijn websites die Bing maar 1 keer in het kwartaal zal spideren maar bijvoorbeeld nieuws-websites komen vaak binnen een minuut al in de index voor. Hoe lang het duurt voordat meta-tags verschijnen in Bing is dus moeilijk te zeggen maar reken op een paar weken voor een gemiddelde website.

Bing en Meta NoPreview tag of de enhanced page preview meta-tags

       
Er zijn steeds meer zoekmachines die de Meta NoPreview tag of de enhanced page preview ondersteunen.
 1. Lees verder waarom meta-tags belangrijk zijn en wat zoekmachines er mee doen.
 2. Gebruik de meta-tags generator om juiste meta-tags te maken.
 3. Laat gratis uw website analyseren en krijg professioneel advies van onze experts.
 4. Zorg voor een goede aanmelding bij de zoekmachines en kies 1 van onze pakketten.
       
gratis
      uitproberen aanmelden
      zoekmachines BE pakket
      voor 49
      uro
      aanmelden zoekmachines EU pakket
      voor 79 euro
      aanmelden zoekmachines Wereld pakket
      voor 99,=
      euro aanmelden zoekmachines
gratis uitproberen BE pakket Europa pakket Wereld Pakket
       
bing, ontwikkelingen, aankoop, reis, plannen, gezondheid, lokaal, pdf, advies, lokaal, flash, xml-sitemap Tags: bing, ontwikkelingen, aankoop, reis, plannen, gezondheid, lokaal, pdf, advies, lokaal, flash, xml-sitemap
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 15-12-2019