Terug Gelijk uw website aanmelden

Gratis website analyse & controle van uw meta-tags

Waarom staat de één bovenaan en is de ander niet te vinden?

 

Vaak krijgen wij de vraag of wij even de meta-tags in een website willen controleren. Speciaal hiervoor hebben wij de online Meta-tags Website Analyse. Onze robot zal uw pagina live doorzoeken en u krijgt van ons kritiek over wat er mis gaat en wat er beter kan. U hoeft alleen de naam van uw website in te vullen, de zogenaamde URL. Het advies bestaat uit "groene" items, die zijn goed. U treft "oranje" items aan die u kunt verbeteren en "rood" is echt belangrijk om direct aan te passen.

Gebruik de gratis online meta-tags analyse net zo lang tot alles goed staat.

Doe de gratis Meta-tags Analyse

 

Hoewel de Meta-tags Analyse met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en Meta-tags streeft naar de grootste mate van volledigheid in het verschaffen van informatie, is de Meta-tags Analyse uitsluitend bedoeld als serviceverlening en heeft de uitleg en het advies een algemeen karakter waaraan u dan ook geen rechten kunt ontlenen.

  1. De Website Analyse is helemaal gratis.
  2. U mag deze Website Analyse net zo vaak gebruiken als u maar wilt.
  3. De Website Analyse is live, u ziet dus gelijk resultaat van uw wijzigingen.


De analyse is tijdelijk niet beschikbaar.
We werken aan een oplossing.

 


Wat zijn Spider Robots ?


Een spider is een computerprogramma van een zoekmachine die automatisch uw website doorbladert, als een soort robot. Bij de analyse van uw metatags kunt u dus een keuze maken uit diverse spiders.  De Meta-tags Analyse robot zal dan uw pagina bezoeken en net doen alsof het die zoekmachine robot is.

Bestellen

De gratis website analyse bekeken en alle tips verwerkt? Staan de juiste metatags nu in uw website ? Meld u dan vandaag nog aan en kies uit 1 van de volgende pakketten:
       
gratis uitproberen BE pakket voor 49 uro aanmelden zoekmachines EU pakket voor 79 euro aanmelden zoekmachines Wereld pakket voor 99,= euro aanmelden zoekmachines
Gratis Uitproberen BE Pakket EU Pakket Wereld pakket
       
aanmelden, zoekmachines, meta, name, generator, formatter Tags: website, analyse, controle broncode
 
© 2019 - Onderdeel van The MetaTags Company BV - Laatste bewerking: 15-12-2019